שף בהפתעה: לחם שפע וסלט סלמון מעוטר
יעל איבר 3 Comment on שף בהפתעה: לחם שפע וסלט סלמון מעוטרהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- הילד מקרית ספר: אמו של דוידי מיטלמן בשיחה על געגוע שאין לו סוף
- חיילים נפצעו בינוני וקל בירי לעבר יפתח בצפון | מתעדכן
- ההודעה האחרונה של אושרי בוצחק הי"ד: "אני מתפלל כאן כל יום"
- הנרצח ביקש: "כשאני אמות בפיגוע, אל תספידו"
- "הוא התחיל": מתי לגיטימי להעליב?
תגיות
לחם שפע אומגה 3
מאת: אופה והשף קונדיטור סטפן לייק
דרגת קושי: קל
מרכיבי הבצק:
1/2 3 כוסות קמח לבן (500 גרם)
1/2 3 כוסות קמח מלא (500 גרם)
1 כוס קמח פשתן (70 גרם)
1 כוס נבט חיטה (70 גרם)
1/2 כוס גרעיני פשתן (70 גרם)
1/2 כוס גרעיני קינואה (100 גרם) מושרה ב1/2 כוס מים ערב לפני הכנה
1 שקית שמרית או 1 קוביית שמרית
1 שקית משפר אפייה טבעי
2 כפות סילאן
1 כף מלח (20 גרם)
1/2 כוס שמן זית (100 גרם)
כ2 כוסות מים (500 מ"ל)
לקישוט:
מיים, שומשום רגיל או מלא, גרעיני דלעת, פשתן, חמניות…
אופן ההכנה:
בקערת הלישה, מכניסים את כל המרכיבים מלבד המים ומתחילים ללוש במהירות איטית
תוך כדי הוספה הדרגתית של המים.
מגבירים את מהירות הלישה ולשים עד שמתקבל בצק רך וקצת דביק.
מניחים את הבצק למנוחה של כ-30 דקות בקערה מכוסה.
מחלקים את הבצק ל- 6 חלקים שווים ומעבדים בצורת אובלית.
משהים לתפיחה שנייה בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומכוסה עם מגבת עד להכפלת הנפח.
מברישים בעדינות במים ומפזרים גרעינים לפי הטעם.
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס כ-30 דקות.
בתום האפייה מוציאים את הלחמים מהתבנית ומצננים על גבי רשת.
ניתן להבריש בעדינות בשמן זית.
סלט סלמון מעושן בשכבות
מצרכים
200 גר פילה סלמון מעושן
למרינדה
1/3 כוס רוטב סויה
2 שיני שום כתושות
3 בצלים ירוקים קצוצים
2 כפות שומשום לבן
1 כפית שומשום שחור
קורט פלפל שחור גרוס טרי
1/3 כוס שמן
1/3 כוס רוטב טריאקי
לסלט
2 תפוחי אדמה מבושלים בקליפה קלופים וחתוכים לקוביות
1 כוס אפונה קפואה
2 כפות מיונז
מלח פלפל לפי הצורך
אופן ההכנה
ערבבי את מצרכי הסלמון
השרי כחצי שעה לספיגת טעמים
הכיני את הסלט מיונז
ערבבי את המצרכים טעמי ותקני תיבול
סדרי מעל צלחת בפורמה הרצויה והגישי קר
למה אתה מקשים עלינו תצרפו בקובץ וורד בבקשה
אין על התכנית הזו אני לא מוותרת עליה אבל הייתי שמחה לצפות בה .
למה לא מעלים את הסרטונים של התוכניות יום חמישי כפי שמבטיחים? מאוד חבל